Zalando s'enfonsa en borsa després d'entrar en pèrdues al tercer trimestre

L'alemanya s'ha anotat uns números vermells de 8,4% milions d'euros durant el període

Per

Bolsamania | 03 nov, 2021

Zalando es desploma un 8% al DAX 30. La companyia alemanya de distribució en línia de moda és castigada al parquet després d'entrar en pèrdues al tercer trimestre de l'any. Concretament, després d'anotar-se uns números vermells de 8,4 milions d'euros durant aquest període.

Unes xifres que contrasten amb el benefici net de 58,5 milions que l'alemanya va registrar al mateix trimestre, però de l'any anterior.

Tot i aquesta ensopegada, Zalando ha experimentat un creixement del 23,4% entre juliol i setembre. A més, la facturació de l'alemanya s'ha situat en 2.283,4 milions gràcies, en part, al llançament de la seva plataforma a fins a sis nous països.

Des de Zalando han recordat també aquest dimecres que a Itàlia i els Països Baixos ja poden gaudir del seu servei de subscripció, anomenat Zalando Plus. De tornada al compte de resultats, l'Ebit ajustat del grup ha estat de 9,8 milions durant el trimestre.

La companyia s'ha referit a aquest tercer trimestre com “un nivell de rendibilitat més normalitzat respecte al resultat excepcional registrat en el mateix període del 2020”. Segons el grup, les expectatives passen ara perquè aquests nivells tornin als del 2019, l'any previ a la pandèmia.

Últimas noticias