Urbas guanya 1,6 milions fins al juny, un 93% menys, i en redueix les vendes un 26%

L'EBITDA ha baixat un 61%, fins als 6,7 ​​milions d'euros

Per

Bolsamania | 01 oct, 2024

Urbas ha presentat un benefici net d'1,6 milions d'euros al primer semestre del 2024, un 93% menys que durant el mateix període de l'any anterior, segons ha explicat la companyia en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La xifra de negoci baixa un 26%, fins als 111 milions d'euros, "fonamentalment per la caiguda de l'activitat de construcció, que està immersa en el procés de reestructuració", ha assenyalat Urbas.

El resultat d'explotació (EBITDA) s'ha reduït un 61%, fins als 6,7 ​​milions d'euros, "igualment amb origen en la caiguda del marge del segment de construcció nacional, caiguda mitigada en part per marges positius a l'activitat de construcció internacional".

En aquest sentit, el marge EBITDA es redueix a la meitat, fins al 6%, enfront del 12%, "destacant-ne el marge de l'activitat immobiliària del 13% i d'energia del 8%, enfront del marge EBITDA negatiu del 6% al sector de construcció, que inclou despeses no recurrents derivades del procés de reestructuració esmentat", ha afegit Urbas.

Últimas noticias