Morgan Stanley supera les previsions en guanyar 3.190 milions al tercer trimestre

Gestió de patrimoni, comerç i banca d'inversió van generar més ingressos del que s'esperava

Per

Bolsamania | 16 oct, 2024

Morgan Stanley ha superat les previsions amb els resultats del tercer trimestre, gràcies al fet que les seves divisions de gestió de patrimoni, comerç i banca d'inversió van generar més ingressos del que s'esperava.

La companyia ha informat que, entre el juliol i el setembre, va registrar guanys de 3.200 milions de dòlars, o d'1,88 dòlars per acció, un 32% més en comparació amb els 2.400 milions de dòlars, o els 1,38 dòlars per acció corresponents al mateix període de l'any anterior.

Els ingressos van ser de 15.380 milions de dòlars, gairebé un 16% més, mentre que els ingressos de banca d'inversió es van disparar un 56% fins als 1.460 milions de dòlars, i els de la divisió de gestió patrimonia,l un 14% fins als 7.270 milions de dòlars.

Mentrestant, el marge d'interessos va baixar un 9%, fins als 1.774 milions de dòlars.

Les provisions per pèrdues creditícies disminueixen un 41%, fins als 79 milions de dòlars.

L'entitat ha aconseguit “un sòlid tercer trimestre en un entorn constructiu en tota la nostra presència global”, ha assenyalat Ted Pick, director executiu.

"Els actius totals dels clients han superat els 7,5 bilions de dòlars en gestió patrimonial i d'inversions, recolzats pel dinamisme dels mercats de valors i les entrades netes d'actius. El nostre model de negoci està generant rendiments sòlids alhora que acumula capital, cosa que ha produït un ROTCE del 18,2% durant els tres primers trimestres del 2024".

Com ha afegit, la direcció de Morgan Stanley “segueix centrada a impulsar un creixement durador i obtenir rendiments a llarg termini per als nostres accionistes”.

Durant aquest període, l'entitat ha recomprat 800 milions de dòlars de les accions ordinàries en circulació, amb un dividend trimestral de 0,925 dòlars per acció.

Últimas noticias