Micron Technology es dispara: sorprèn el mercat amb les seves sòlides previsions

El fabricant de xips va presentar ahir a la nit els seus resultats trimestrals

Per

Bolsamania | 26 set, 2024

El fabricant de xips Micron Technology es dispara prop del 15% a la preobertura de Wall Street després de sorprendre el mercat amb unes sòlides previsions per al proper trimestre.

Micron va presentar aquest dimecres, després del tancament de mercat, un benefici per acció (BPA) d'1,18 dòlars al quart trimestre fiscal, xifra que va superar el pronòstic d'1,11 dòlars. A més, els ingressos de 7.750 milions de dòlars van superar lleugerament els 7.650 milions previstos.

Tot i que el més positiu per als inversors va ser que l'empresa va anticipar ingressos de 8.700 milions de dòlars per al proper trimestre, xifra que va superar la previsió de 8.300 milions.

A més, va anticipar un marge brut del 39,5%, una xifra que també ha estat molt ben valorada pels analistes. Sanjay Mehrotra, president i conseller delegat de la companyia, ha assenyalat que "entrem a l'any fiscal 2025 amb el posicionament competitiu més sòlid a la història de Micron".

"Esperem aconseguir un rècord d'ingressos substancial amb una rendibilitat significativament millorada l'any fiscal 2025, començant amb la nostra guia d'ingressos trimestrals rècord al primer trimestre fiscal", va afegir el directiu.

VALORACIÓ DELS ANALISTES

"Les xifres de Micron van ser bones i sobretot les guies per al proper trimestre van presentar un rang d'Ingressos i BPAs (benefici per acció) clarament per sobre del que esperava el consens", expliquen des de Bankinter

"Seguim considerant Micron un valor que cal tenir en cartera, ja que s'hauria de veure recolzat al futur pels forts creixements de beneficis esperats i els baixos múltiples de cotització enfront del sector", afegeixen.

Últimas noticias