Mango factura 1.543 milions fins al juny, el millor primer semestre de la història

Això representa un 6,3% més que al mateix període de l'any anterior

Per

Bolsamania | 15 jul, 2024

Mango ha conclòs els primers sis mesos de l'any amb la facturació més gran en els 40 anys d'història, en assolir una xifra de negoci superior als 1.543 milions d'euros, xifra que representa un 6,3% més que al mateix període de l'any anterior.

La companyia atribueix els “bons resultats del grup a la bona acceptació per part dels seus clients de les col·leccions i la proposta de valor dissenyades a Barcelona”.

I és que Mango ha explicat que durant els primers sis mesos de l'any, ha reforçat la seva aposta per la qualitat amb el llançament de noves col·leccions càpsula com la col·laboració amb Victoria Beckham per a la seva línia Woman, una nova col·laboració amb la sastreria italiana Boglioli per a Mango Man, i noves edicions de les seves col·leccions Capsule i Selection, entre d'altres novetats.

En aquest sentit, destaquen especialment Mango Man, que registra un fort creixement superior al 21% i Mango Kids i Teen, que creix més d'un 11% durant el període. Per la seva banda, Woman es manté com el motor del negoci del grup, amb un lleuger creixement del 4%, aconseguint la seva xifra més gran de facturació en la història de la companyia en un semestre i representa el 79% del total de facturació.

Toni Ruiz, conseller delegat de Mango, ha assenyalat que “en un entorn molt competitiu, la companyia ha aconseguit signar el millor semestre de la seva història, creixent per sobre del mercat. La bona evolució en la facturació del primer semestre consolida la nostra aposta per la proposta de valor, el nostre model de negoci i pla d'expansió internacional amb què volem seguir inspirant el món amb la nostra passió per la moda”.

RESULTATS PER PAÏSOS

Mango, amb presència a més de 115 mercats, ha registrat durant el primer semestre una facturació al seu negoci internacional que representa més del 78% del total del grup. Per geografies, Espanya, França, Turquia, Alemanya i els EUA són els mercats que han registrat més xifra de negoci durant el període.

Durant el semestre, la companyia ha continuat la seva expansió del canal físic, amb 57 obertures netes, per assolir al tancament del juny un parc de botigues de 2.743 punts de venda a tot el món, dels quals 1.725 són botigues pròpies i franquiciades i 1.018 són còrners.

L'objectiu de la companyia per al segon semestre de l'any és continuar el creixement del seu parc de botigues amb l'objectiu de superar els 2.800 punts de venda al tancament del 2024.

A Espanya, Mango preveu obrir durant el 2024 a prop d'una vintena de punts de venda nous, especialment de la seva línia Mango Teen. La companyia va obrir recentment un punt de venda de la seva línia Teen a l'emblemàtic Passeig de Gràcia de Barcelona.

Al Regne Unit, Mango preveu la inauguració de més de vint nous punts de venda aquest exercici, amb noves botigues a Londres i Escòcia i la seva arribada per primera vegada a ciutats d'Irlanda del Nord i al centre i sud d'Anglaterra.

A Itàlia, Mango preveu per a aquest exercici més d'una quinzena de nous punts de venda, amb què preveu superar el centenar al país.

Fora d'Europa, Mango ha prosseguit el pla d'expansió als Estats Units amb la seva arribada per primera vegada als estats de Pennsilvània, Massachusetts i Virgínia. A més, ha augmentat la seva presència a Califòrnia, amb la seva primera botiga a San Diego, i a Nova York, amb un punt de venda a Hudson Yards.

Últimas noticias