General Electric millora els seus beneficis i ingressos al primer trimestre

Els seus plans històrics de dividir el grup en tres companyies separades segueixen en marxa

Per

Bolsamania | 26 abr, 2022

General Electric va millorar els seus beneficis i ingressos al primer trimestre, amb unes xifres que es van situar també per sobre del que s'esperava. A més, la companyia ha assegurat que els seus plans històrics de dividir el grup en tres companyies separades continuen en marxa.

En concret, els guanys ajustats per als tres mesos que van acabar al març es van fixar en 24 centaus per acció. Els ingressos del grup van créixer fins als 17.000 milions de dòlars.

"Aquest trimestre, l'equip de General Electric va millorar els serveis, les comandes i l'efectiu mentre escalava a tots els negocis per impulsar l'expansió del marge", ha explicat el director executiu, Larry Culp, que veu probable que les pressions a la cadena de subministrament i els costos durin almenys fins a la segona meitat de l'any.

Tot i això, "mantenim el rang de perspectiva que compartim al gener, però a mesura que continuem treballant a través de la inflació i altres pressions en evolució, actualment tenim una tendència cap a l'extrem inferior del rang", ha afegit. Això suposa un BPA per al 2022 d'entre 2,80 i 3,50 dòlars per acció i un flux de caixa lliure d'entre 5.500 i 6.500 milions de dòlars.

Últimas noticias