El banc BNY Mellon guanya 905 milions de dòlars al primer trimestre

L'entitat es mostra confiada malgrat la "incertesa més gran en l'entorn actual"

Per

Bolsamania | 18 abr, 2023

El banc nord-americà BNY (Bank of New York) Mellon ha guanyat 905 milions de dòlars al primer trimestre del 2023, xifra equivalent a un benefici per acció (BPA) d'1,12 dòlars i que suposa un 29% més que durant aquest període del 2022. El consens n'esperava un BPA d'1,10 dòlars.

Els ingressos trimestrals van augmentar un 11%, fins als 4.400 milions de dòlars, mentre que els costos van pujar un 3%, fins als 3.100 milions. La xifra d'ingressos s'ha situat en línia amb allò que s'esperava.

BNY Mellon està especialitzat en la custòdia de valors, per la qual cosa cobra una comissió. Els seus actius sota custòdia van augmentar un 2%, fins als 46.600 milions de dòlars.

Per la seva banda, els seus actius sota gestió van baixar un 16%, fins als 1.900 milions de dòlars, a causa de les caigudes als mercats de valors, un dòlar més feble i la desinversió a Alcentra.

Robin Vince, president i conseller delegat, ha destacat que “generem un rendiment saludable sobre el capital comú tangible del 20%. El nostre índex de palanquejament de nivell 1, així com el nostre índex de cobertura de liquiditat, es van mantenir sòlids i sense canvis en comparació amb el trimestre anterior al 5,8% i el 118%, respectivament”.

“La solidesa del balanç altament líquid, de menor risc creditici i ben capitalitzat de BNY Mellon, en combinació amb la resiliència de les nostres plataformes, és la base que sustenta la franquícia dels nostres clients. Una vegada i una altra, BNY Mellon ha estat un port a la tempesta per als nostres clients en temps de turbulència al mercat, i les últimes setmanes no han estat diferents, ja que els ajudem amb solucions per navegar aquest complicat context”, ha afegit Vince.

"Si bé estarem atents atesa la major incertesa en l'entorn actual, estem avançant amb la nostra agenda estratègica per revitalitzar el creixement subjacent, fent més pels nostres clients a través de la nostra àmplia gamma de productes i serveis, mentre impulsem una eficiència més gran", ha conclòs el directiu.

Últimas noticias