eDreams redueix a 34,1 milions les pèrdues durant els primers nou mesos del seu exercici

Menors que els números vermells de 54,9 milions registrats durant el mateix període de l'any anterior

Per

Bolsamania | 23 feb, 2023

eDreams va registrar durant els primers nou mesos del seu exercici fiscal unes pèrdues de 34,1 milions d'euros, menors que els números vermells de 54,9 milions d'euros registrats durant el mateix període de l'any anterior.

Per part seva, el benefici net ajustat durant els nou primers mesos de l'exercici fiscal 2023 va ser una pèrdua de 25,8 milions d'euros, millorant significativament des dels 42,4 milions dels nou primers mesos de l'exercici fiscal 2022.

La companyia explica que el resultat final es va deure principalment a l'augment dels costos de personal associats a l'ampliació estratègica de la plantilla de l'empresa, juntament amb l'augment dels costos variables associats al notable increment de les operacions i a l'augment dels costos d'adquisició derivats de la inversió per captar nous subscriptors Prime.

Durant els nou primers mesos de l'exercici fiscal 2023, malgrat les dificultats geopolítiques i econòmiques i de la normalització del mercat, la companyia va tancar el trimestre amb un flux de caixa operatiu positiu de 31,9 milions d'euros, principalment a causa d'una entrada capital circulant d'11,6 milions d'euros.

"Cada trimestre que passa es fa més evident que el nostre model de negoci està posicionat de manera única per a l'èxit a llarg termini. Hem seguit registrant un creixement sòlid, fent d'eDreams ODIGEO una empresa significativament més forta fins i tot en el context extern de dificultats que el nostre sector ha hagut de sortejar, des d'una pandèmia fins al conflicte a Europa o les preocupacions macroeconòmiques”, ha comentat Dana Dunne, CEO d'eDreams ODIGEO.

"Des del punt de vista financer, estem començant a recollir els fruits del nostre ràpid creixement. La nostra rendibilitat ha augmentat notablement i ho continuarà fent a mesura que els subscriptors Prime es consolidin amb més renovacions i menors costos d'adquisició. Així mateix, les nostres reserves continuen sent fortes i continuen per sobre dels nivells previs a la pandèmia, tot això en un mercat que torna progressivament als seus patrons normals d'estacionalitat", ha afegit.

El marge sobre ingressos va augmentar un 59%, fins als 419,5 milions d'euros, a causa de l'increment del 35% de les reserves i del 18% del marge sobre ingressos per reserva, impulsat, principalment, per l'augment de la diversificació i els ingressos clàssics dels clients.

El marge sobre ingressos cash va augmentar un 55% en comparació amb el mateix període de l'any anterior, fins als 459,7 milions d'euros. Així mateix, el marge sobre ingressos i el marge sobre ingressos cash van superar els nivells previs a la COVID-19 en un 2% i un 10%, respectivament.

El rendiment de les reserves d'eDreams ODIGEO va continuar sent substancialment superior al de la resta del mercat. Durant els nou primers mesos de l'exercici fiscal 2023, la companyia va assolir els 12,1 milions de reserves, xifra que representa un 35% més que a l'exercici fiscal 2022 i un 45% més que abans de la pandèmia.

Segons el previst, la companyia avança en l'ampliació estratègica de la seva plantilla a nivell mundial, que augmentarà en un 50% de cara al 2025 per continuar donant suport al creixement a llarg termini com a negoci de subscripció.

Últimas noticias