eDreams duplica les vendes al primer trimestre i redueix pèrdues fins als 13,9 milions

La companyia va registrar 4,4 milions de reserves durant el període

Per

Bolsamania | 31 ago, 2022

L'agència de viatges en línia eDreams Odigeo ha duplicat les vendes al primer trimestre fiscal 2023, finalitzat el 30 de juny. Així, el marge sobre ingressos va augmentar el 113%, fins als 145,7 milions d'euros. El resultat net de la companyia va quedar en -13,9 milions i va reduir les pèrdues enfront dels -23,9 milions del mateix període de l'any passat.

Els ingressos van superar els nivells prepandèmia, tot i que les opcions de viatge continuen afectades per la incertesa derivada de la Covid-19, ha explicat l'empresa. El marge sobre ingressos cash va augmentar un 117% interanual, situant-se als 159,1 milions d'euros, xifra que suposa un 11% més que durant el mateix període del 2019.

La companyia va registrar 4,4 milions de reserves durant el primer trimestre de l'exercici fiscal, la xifra més alta assolida durant un sol trimestre i que representa un 50% més de reserves que abans de la pandèmia.

eDreams Prime, el seu programa de subscripció del món dels viatges, va batre el seu rècord de nous subscriptors en un sol trimestre i va arribar-ne als 3,2 milions després d'afegir-hi 560.000 nous membres durant el període.

L'EBITDA cash va créixer fins als 14 milions d'euros i va registrar un augment del 349% respecte al mateix període de l'exercici fiscal 2022.

La companyia ha subratllat que segueix millorant el compte de resultats, encara que el benefici net "segueix condicionat encara pel tipus de viatge que reserven els clients, d'un valor, nombre de viatgers i durada menors que abans de la Covid-19", precisa. eDreams també destaca en aquest pla l'augment dels costos variables, associat a l'increment de les reserves, així com la pujada dels costos fixos a causa de l'increment estratègic de personal del 50%.

BEN POSICIONAT PER ALS OBJECTIUS

eDreams ha assenyalat que està ben posicionat per assolir els objectius que s'ha imposat de cara a l'exercici fiscal del 2025.

La companyia espera més de 7,25 milions de membres Prime. Així mateix, preveu un ARPU (ingressos mitjans per usuari) d'aproximadament 80 euros, mentre anticipa un EBITDA cash superior als 180 milions.

Últimas noticias