Caigudes de Julius Baer malgrat disparar un 43% el seu benefici aquest semestre

Els seus actius sota gestió han caigut més d'un 5% en aquest període

Per

Bolsamania | 20 jul, 2020

Julius Baer se deja un 4% en la bolsa suiza pese a ganar un 43% más en los seis primeros meses del 2020. La entidad de banca privada ha registrado concretamente un beneficio neto de 494 millones de francos suizos (unos 523 millones de dólares al cambio).

Els seus actius sota gestió han caigut un 5,7% aquest semestre respecte al mateix període de l'any anterior per l'efecte divisa i el mal rendiment del mercat, segons apunta l'entitat.

L'entrada neta de diners ha crescut fins als 5.000 milions de francs suïssos, gràcies especialment a la contribució dels seus clients europeus i asiàtics. "Confiem a estar ben preparats per a un segon semestre complicat a l'espera de rebre encara tot l'impacte econòmic de la pandèmia", ha avançat el seu conseller delegat, Philipp Rickenbacher.

Cal recordar que Julius Baer ha estat una de les entitats que més ha mantingut l'optimisme davant la pandèmia. A la fi de març, sense anar més lluny, assegurava que "els dies estressants han quedat enrere". Unes paraules que el temps s'ha encarregat de deixar ràpidament antiquades.

Últimas noticias