ArcelorMittal guanya 3.885 milions de dòlars fins al setembre, un 57% menys

A causa dels menors preus de l'acer

Per

Bolsamania | 09 nov, 2023

ArcelorMittal, la principal empresa integrada d'acer i mineria a nivell mundial, ha presentat un benefici net de 3.885 milions de dòlars als nou primers mesos de l'any, un 57% menys que al mateix període de l'any passat. El benefici net del tercer trimestre ha baixat un 50%, fins als 929 milions de dòlars.

"La companyia es va veure afectada per un efecte negatiu en el preu-cost i una disminució seqüencial del 3,7% als enviaments d'acer, fins als 13,7 milions de tones", ha explicat el grup siderúrgic.

Els ingressos fins al setembre van baixar gairebé un 15%, fins als 53.723 milions de dòlars, i el benefici operatiu va baixar un 59%, fins als 4.320 milions de dòlars.

"Malgrat l'entorn de mercat desafiant, la companyia continua demostrant una rendibilitat estructuralment millorada", ha destacat la companyia.

En aquest sentit, ArcelorMittal "segueix sent positiu sobre les perspectives de demanda d'acer a mitjà/llarg termini i, recolzada per la sòlida posició financera, se centra en la seguretat i en executar la seva estratègia de creixement amb retorns de capital".

Últimas noticias