Tesla puja després que Jefferies millori la seva qualificació i les seves previsions

Eleva el preu objectiu per a final d'any fins als 850 dòlars

Per

Bolsamania | 09 ago, 2021

Tesla arriba amb les piles carregades a un mes d'agost durant el qual segueix pujant. Els títols de la fabricant de cotxes elèctrics estan a l'alça després que els analistes de Jefferies hagin revisat per bé la seva qualificació sobre el valor, a més de predir que les seves accions seguiran la tendència a la revaloració.

En concret, Jefferies Philippe Houchois i el seu equip han enviat una nota als clients en què canvien la seva percepció sobre la companyia des de neutral a comprar, augmentant el seu preu objectiu a un any fins als 850 dòlars, des dels 700 que tenien prèviament.

Els analistes preveuen que Tesla es beneficiï del creixement dels marges que s'espera dins del sector dels vehicles elèctrics. A més, en el cas d'aquesta empresa pionera estimen que sortirà ben parada per "la manca de problemes heretats" i de la demanda d'aquest tipus de cotxes, que seguirà augmentant.

La reconstrucció dels inventaris dels concessionaris són la primera prova de foc per al sector, amb menor complexitat de productes i una major venda directa que atorgarà uns rendiments millors, segons Houchois.

En canvi, per a altres fabricants, les perspectives són menys optimidas. Per Daimler, per exemple, els analistes han retallat la seva qualificació a mantenir i el preu objectiu a 82 dòlars, enfront dels 95 anteriors.

Últimas noticias