Les borses asiàtiques prenen el relleu d'Europa i Wall Street i tanquen en vermell

El ien remunta contra el dòlar i els valors del Nikkei cedeixen terreny

Per

Bolsamania | 12 mai, 2017

Actualitzat : 13:43

La majoria de borses del continent asiàtic acaben aquest divendres amb pèrdues, arrossegades per la debilitat regnant als parquets europeus i, especialment, a Wall Street on una onada de decebedors resultats empresarials ha provocat el retrocés dels seus índexs.

Al Japó, els valors de les principals companyies han patit l'impacte de l'avanç d'un 0,5% del ien contra el dòlar a la matinada passada que es manté a certa distància del nivell dels 114,00 iens que va cedir al tancament de dijous. L'apreciació de la moneda fa menys atractives les exportacions de les principals companyies nipones, com Toyota, Honda o Sony que cauen un 1% de mitjana i el Nikkei ha caigut un 0,39% al tancament.

El ien remunta contra el dòlar i els valors del Nikkei cedeixen terreny

En altres llocs del món, el Kospi de Corea del Sud cau un 0,48%, mentre l’ASX200 australià acaba amb un declivi del 0,7%. El Hang Seng de Hong Kong acaba amb guanys marginals de gairebé un 0,1% i a la Xina continental, el Xangai Composite tanca amb un avanç del 0,66%, i l'índex de Shenzhen cau un 0,39%, després del moviment del banc central del gegant asiàtic d'una injecció de capital enmig de les preocupacions per problemes de liquiditat en el sistema bancari alternatiu.

Malàisia acaba pràcticament plana, mentre Tailàndia cedeix un 0,16%. Bombai i Singapur cauen un 0,25% i un 0,31%, respectivament.

Últimas noticias