Àsia tanca en vermell arrossegada per la cautela que domina els inversors

Les principals borses del continent imiten el comportament de Wall Street i acaben la jornada amb pèrdues

Per

Bolsamania | 28 abr, 2017

Actualitzat : 10:34

Els 'ral·lis' d'inici de setmana després del romanç que els índexs mundials van mantenir amb el vencedor de la primera ronda dels comicis francesos, Emmanuel Macron, han donat pas al fet que les borses del continent asiàtic cedeixin part dels seus guanys mentre els inversors se centren en factors locals. El sentiment de cautela que es va imposar a Wall Street durant la jornada de dijous ha llastat també els principals índexs d'Àsia.

Al Japó, el Nikkei tanca amb pèrdues d'un 0,3% tot i la debilitat del ien, que continua operant al voltant de les 111,300 unitats contra el dòlar, al mateix temps que els inversors rebaixen l'activitat abans de les vacances de la "setmana daurada" de la setmana que ve.

El Kospi sud-coreà acaba amb pèrdues després de les amenaces de Donald Trump de liquidar l'acord comercial entre els EUA i Corea del Sud

El Hang Seng de Hong Kong cau un 0,31% al tancament, mentre l'ASX200 australià acaba pla. El Kospi sud-coreà s'ha capgirat després d'arribar a un màxim de sis anys i acaba amb caigudes d'un 0,26%, pressionat per les declaracions del president dels EUA, Donald Trump que liquidarà l'acord comercial amb Corea. El won també cedeix terreny contra el dòlar i deixa pèrdues de més d'un 0,2%.

En altres llocs del món, la borsa de malàisia avança gairebé un 0,1%, mentre a la Xina continental, el Shanghai Composite cedeix un 0,12% i l'índex de Shenzhen acaba pla. El Sensex de Bombai cau un 0,5% i la borsa de Singapur acaba un 0,11% amunt.

Últimas noticias