Àsia tanca amb guanys majoritaris impulsada pels valors tecnològics

El Taiex de Taiwan encapçala l'avanç i puja un 1,22%

Per

Bolsamania | 11 jul, 2017

Els valors tecnològics a Àsia-Pacífic han seguit la pauta marcada per les empreses del sector a Wall Street i han tancat la sessió de dimarts amb guanys que han impulsat els principals índexs de la regió a l'alça.

El Taiex de Taiwan encapçala l'avanç i puja un 1,22%, impulsat per diverses empreses fabricants i subministradors d'Apple, que avancen entre un 2% i un 4%, recull Market Watch. Al Japó, els avanços de SoftBank, de gairebé un 2%, i de Line han donat ales al Nikkei, que afegeix un 0,57%, consolidant el retorn a la marca dels 20.000 punts de dilluns.

En altres llocs del món, el Hang Seng de Hong Kong afegeix un 1,53%, impulsat per Tencent que es dispara un 2,65%. A la Xina continental, però, Xangai i Shenzhen no s'uneixen a la festa, amb pèrdues d'un 0,13% i 0,40%, respectivament, després que els mitjans de comunicació estatals hagin informat que el regulador del mercat borsari estava restringint la compra d'accions pels gestors de fons.

A Corea del Sud, el Kospi guanya un 0,58%, mentre Tailàndia i Malàisia acaben planes. Singapur cau un 0,87% i Bombai avança un 0,40%.

Últimas noticias