Àsia acaba en vermell, arrossegat pels valors tecnològics

El Hang Seng i el Kospi lideren els declivis

Per

Bolsamania | 12 jun, 2017

Les vendes en les accions de valors tecnològics iniciades el divendres passat a Wall Street han llastat els principals índexs dels mercats d'Àsia-Pacífic aquest dilluns que han acabat amb pèrdues després de les caigudes d'Apple, Amazon, Alphabet i Facebook a Wall Street.

Les accions d'algunes companyies tecnològiques a Àsia han protagonitzat guanys de gairebé el 70% durant l'últim any

Les accions d'algunes companyies tecnològiques a Àsia han protagonitzat guanys de gairebé el 70% durant l'últim any, així que a causa del sobtat retrocés els mercats amb dependència d'aquests valors han liderat les pèrdues. Així, el Kospi de Corea del Sud ha tancat amb pèrdues de l'1%, a causa de les vendes en Samsung de l'1,74%.

El Nikkei ha cedit un 0,52% i el Taiex ho ha fet un 0,88%. El Hang Seng de Hong Kong s'ha vist llastrat per les caigudes en Tencent del 2,31% i s'ha deixat un 1,16%.

A la Xina continental, Xangai i Shenzhen cauen un 0,50% i un 0,73%, respectivament. Altres mercats amb menys exposició han acabat amb un tímid avanç, com Malàisia que guanya un 0,19% o l’ASX200 australià i Singapur, que tanquen plans. Les borsa de Bombai deixa un 0,52%.

Últimas noticias