77 ferits en esfondrar-se un pis de la Borsa de Jakarta

L'edifici de la Borsa de Valors d'Indonèsia s'ha enfonsat i ha provocat desenes de ferits

Per

Bolsamania | 15 gen, 2018

Actualitzat : 12:41

L'edifici de la Borsa de Valors d'Indonèsia, a Jakarta, ha estat evacuat després que s'hagi enfonsat un dels seus pisos deixant desenes de ferits, segons informa Reuters.

Segons ha transcendit, l'estructura col·lapsada correspon a un balcó a l'interior de la primera planta, a prop de l'entrada a l'edifici, que presumptament formava part d'una cafeteria. El recompte de ferits puja a 77, segons informa la cadena 'ABC'.

Encara es desconeixen les causes de l'incident, però per ara es descarta que sigui fruit d'una explosió

És el recompte de persones que van ser portades a hospitals locals després que un passadís entre dos edificis caigués al vestíbul de sota, segons Argo Yuwono, comissionat sènior del departament de policia de Jakarta. Encara es desconeixen les causes de l'incident, però per ara es descarta que sigui fruit d'una explosió.

Des de llavors, dues persones han estat donades d'alta. La policia va dir que la majoria de les lesions van ser menors i que no van fer cap comentari sobre la causa del col·lapse.

Friderica Widyasari Dewi, directora executiva del Dipòsit Central de Valors d'Indonèsia -que té la seva seu al edifici- va indicar que la situació "encara no està clara" i hi ha una quantitat d'empleats sense especificar que romanen desapareguts.

"El cent per cent dels membres de la Borsa han estat localitzats i estan segurs. El sistema borsari no s'ha vist afectat", ha informat per la seva part el cap de la Borsa, Tito Sulistio.

Últimas noticias