Rajoy compareixerà dimecres que ve al Congrés dels Diputats pel finançament il·legal del PP

El president del Govern, Mariano Rajoy, compareixerà davant el ple del Congrés dels Diputats pel cas Gürtel

Per

Bolsamania | 28 ago, 2017

Actualitzat : 10:52

El president del Govern, Mariano Rajoy, compareixerà davant el Congrés dels Diputats per tractar d'explicar el presumpte finançament il·legal del Partit Popular.

Ana Pastor, presidenta del Congrés, ha autoritzat que el proper dimecres a les 9 del matí Mariano Rajoy faci aquesta compareixença extraordinària.

El president del Govern compareixerà per parlar del presumpte finançament il·legal del PP

Aquesta proposta va ser expressada conjuntament per Podem i el PSOE, una vegada que Pedro Sánchez va tornar a ser el líder de la formació del puny i la rosa i es va asseure amb Pablo Iglesias per abordar aquest i altres temes. Mariano Rajoy ja va comparèixer fa unes setmanes davant els Jutjats de Pozuelo d'Alarcón i Majadahonda per tractar d'explicar el suposat finançament il·legal del seu partit.

En la seva declaració va negar que conegués el finançament il·legal del Partit Popular i també ha afirmat que mai es va dur cap mossegada a B, cosa que no va convèncer a les formacions polítiques del Congrés dels Diputats.

El cap de l'Executiu també va ratificar davant el tribunal que va ser ell qui va donar ordre de deixar de contractar les empreses de Francisco Correa -a qui va negar conèixer-, va afirmar que "mai" va saber que es paguessin comissions per adjudicacions i va negar haver fet res a favor de Luis Bárcenas tot i els SMS que van intercanviar.

Últimas noticias