Podemos, sobre la unió Bankia-CaixaBank: "És preocupant per a l'economia"

Nacho Álvarez reclama "protegir el contribuent que va rescatar amb els seus impostos aquesta entitat"

Per

Bolsamania | 04 set, 2020

Podemos no vol una fusió entre Bankia i CaixaBank. Nacho Álvarez, secretari d'Estat de Drets Socials i portaveu d'assumptes econòmics de la formació lila, ha qualificat de "preocupant per a l'economia espanyola" la possible unió entre totes dues entitats.

Álvarez ha creat un fil al seu perfil de Twitter en el qual exposa les raons per les quals creu que seria dolent per a Espanya i la seva economia.

D'una banda, demana a l'Estat no abandonar el capital de Bankia, que corre el risc de reprivatitzar-se amb aquesta operació que diluiria el pes de l'estat a l'entitat resultant, com no pot ser d'una altra manera. Cal recordar que Álvarez, en la seva feina de secretari d'Estat de Drets Socials, està actualment negociant amb María Jesús Montero els Pressupostos Generals de l'Estat, sent la fusió entre Bankia i CaixaBank un possible escull entre totes dues postures.

Per un altre, Álvarez recorda que "no és aquest precisament un bon moment per al possible acomiadaments de treballadors", com els que es duran a terme, segons apunta Barclays aquest divendres.

Finalment, Álvarez demana "protegir als contribuents que van rescatar amb els seus impostos aquesta entitat" després que l'Estat invertís 24.000 milions per sanejar-la.

Últimas noticias