Abascal diu "malalt" i "còmic" a Rivera: "No serveixes ni per difamar"

"Tu sí que estàs malalt Carlos Alberto", ha exclamat el líder de Vox en referència al de Ciutadans

Per

Europa Press | 02 abr, 2019

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha anomenat "malalt" i "còmic" el president de Ciutadans, Albert Rivera, en resposta a les afirmacions que va realitzar aquest en una entrevista a Antena 3 en què assegurava que VOX defensa que hi hagi pistoles a cada casa o que pugui haver-hi tirotejos a les escoles.

"Tu sí que estàs malalt Carlos Alberto", ha exclamat Abascal en un apunt al seu compte de la xarxa social i ha prosseguit amb les desqualificacions afirmant que Rivera és "una mentida amb potes".

Segons el president de Vox, els "amos" de Rivera, Macron i Soros, l’han ordenat atacar el partit d'ultradreta. "Però com només se t'acudeixen aquestes mentides tan burdes, et faran fora", ha precisat i ha afegit que el president de Ciutadans "no serveix ni per difamar".

Santiago Abascal responia així a les declaracions realitzades per Albert Rivera en una entrevista a Antena 3, les imatges de la qual acompanyen el tuit.

S’hi sent dir el líder de la formació taronja que no cal donar més protagonisme a partits que "proposen que hi hagi pistoles a cada casa, o que pugui haver-hi tirotejos a les escoles o que els gais siguin considerats malalts".

Últimas noticias