A prop del 50% dels votants del PSOE demana aplicar el 155 a Catalunya, segons 'El Mundo'

Gairebé el 70%, en contra d'indultar als líders del 'Procés'

Per

Bolsamania | 03 gen, 2019

L'electorat socialista suspèn el PSOE en la seva gestió del conflicte amb Catalunya. Gairebé la meitat dels seus votants està en desacord amb la política de diàleg de Sánchez i el mateix percentatge creu que hi ha motius per aplicar de nou l'article 155 de la Constitució a la comunitat, ja que l'independentisme segueix sent una amenaça i reclama un referèndum d'autodeterminació.

Una enquesta d'El Mundo revela com el president del Govern, Pedro Sánchez ha provocat un cisma entre els seus votants per la seva estratègia a Catalunya. El 46,9% dels participants en el sondeig de Sigma Dos estan en contra de l'operació diàleg entre Moncloa i la Generalitat. A més, el 44,7% creu que hi ha motius per tornar a suspendre l'autonomia de la regió.

A més, el 68% dels enquestats no és partidari que s'indulti els líders independentistes en cas que el judici els acabi condemnant. A més, el 54% dels participants en el sondeig creu que l'executiu està fent concessions econòmiques a Catalunya per interès polític.

Últimas noticias