Ghosn admet que li van oferir una "remuneració massiva", però la va rebutjar

Per

Bolsamania | 28 nov, 2018

Actualitzat : 17:38

Carlos Ghosn, exconseller delegat del consorci automobilístic franco-japonès Renault-Nissan-Mitsubishi, ha admès l'existència d'un document en el qual es recollia una "remuneració massiva" que percebria en abandonar l'empresa, però ha dit haver-se negat a signar-lo, segons ha informat la cadena japonesa NHK, citant fonts coneixedores de la investigació.

Ghosn va ser detingut el 19 de novembre per les autoritats japoneses, acusat de no declarar una part important dels seus ingressos i es troba actualment sota investigació al país nipó. Nissan i Mitsubishi van anunciar el seu cessament durant els últims dies, mentre que Renault va nomenar una direcció provisional per assumir les seves funcions.

Els experts coincideixen en la seva preocupació perquè l'aliança entre Renault, Nissan i Mitsubishi romangui impassible. "Això podria canviar tot l'estructura d'aliança del grup", han assenyalat els experts d'AlphaValue.

Renault segueix gaudint de la confiança dels analistes: només un 4% d'ells recomana 'vendre' a hores d'ara els títols de l'automobilística francesa.

Últimas noticias