Wall Street registra la seva segona jornada consecutiva de fortes caigudes

Les borses estatunidenques van protagonitzar una gran recollida de beneficis aquest dijous

Per

Bolsamania | 04 set, 2020

Actualitzat : 18:12

Segona jornada consecutiva de fortes caigudes a Wall Street que ha començat el dia rebotant lleument després de la dada d'atur més baixa de tota la crisi de la Covid-19.

No obstant això, aquesta correcció entra dins del que es preveu en un sector que ha rebotat un 70% des de les seves caigudes registrades al març, en plena expansió de la pandèmia.

Alguns experts han assenyalat, amb una certa preocupació, la dependència d'aquesta mena de títols, que fa que un 'pull back' seu pugui acabar arrossegant índexs sencers. En el cas de Tesla, els d'Elon Musk i el seu ral·li miren pel retrovisor als analistes amb tan sols el 19% d'aquests recomanant 'comprar'.

En matèria macro, aquest divendres s'ha conegut la dada d'atur als EUA. El país ha creat 1,37 milions d'ocupacions i això envia la taxa d'atur del 10,2% al 8,4%, la més baixa des de l'inici de la crisi. I en el front sanitari, Washington ha autoritzat l'ús d'emergència del test contra el coronavirus de Roche.

ALTRES MERCATS

Al mercat de matèries primeres, el barril West Texas, de referència als Estats Units, cedeix a aquestes hores un 0,8%, fins als 41,02 dòlars. Per part seva, al mercat de divises, l'euro es deprecia un 0,38% i es canvia a 1,1807 dòlars. I al mercat de deute, la rendibilitat del bo estatunidenc a deu anys se situa en el 0,67%.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex puja amb ganes impulsat pel ral·li dels seus bancs, que al seu torn celebren la possible fusió entre Bankia i CaixaBank. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb pèrdues, després de la recollida de beneficis a Wall Street aquest dijous, i especialment Apple, la reculada de la qual ha arrossegat les seves proveïdores de materials a la regió.

Últimas noticias