Vendes moderades a Wall Street a l’expectativa de la Fed; Apple i Twitter cauen amb força

Aquest dimecres la Reserva Federal farà pública la seva decisió sobre els tipus d’interès

Per

Bolsamania | 27 abr, 2016

Actualitzat : 15:36

Obertura lleugerament a la baixa a Wall Street en una jornada marcada per la Reserva Federal i pels resultats empresarials. Aquest dimecres presentaran resultats a Wall Street, entre altres, Facebook i Boeing. Ahir, després del tancament de mercat, va ser el torn d'Apple i Twitter, que cauen amb força durant els primers minuts de negociació.

El fabricant d'avions ja ha presentat les seves xifres. La firma ha fet públics uns resultats que s'han situat per sota de les expectatives dels analistes. Boeing va obtenir uns guanys per acció d'1,74 dòlars per títol durant el primer trimestre de l'any, mentre que en el mateix període de l'any passat la companyia va aconseguir un benefici d'1,97 dòlars per acció. Els analistes consultats per Reuters esperaven que la firma obtingués uns guanys d'1,82 dòlars per títol.

La xarxa social creada per Mark Zuckerberg, Facebook, presentarà els seus resultats després del tancament de Wall Street. Els experts creuen que el gegant tecnològic té potencial de creixement. No obstant això, els analistes volen que continuï demostrant que pot monetitzar la seva base d'usuaris. Instagram i WhatsApp continuen oferint serveis de manera gratuïta. A Rosenblatt Securities han comentat que «preveiem que els ingressos de Facebook es vegin impulsats per Instagram aquest 2016, per Messenger el 2017 i potser per WhatsApp el 2018».

QUINA DECISIÓ PRENDRÀ LA RESERVA FEDERAL?

Quan faltin dues hores per al tancament de Wall Street, la Reserva Federal (Fed) farà públiques les seves decisions de política monetària. O, més ben dit, els analistes estaran atents al que digui en el seu comunicat, ja que no s'esperen canvis, però serà important analitzar el missatge per calcular les probabilitats d'una pujada al juny.

«El mercat descompta un 20% de possibilitats d'una pujada al juny, i buscarà confirmació que el ral·li recent de la renda variable i la relaxació de les condicions financeres són suficients perquè Janet Yellen (presidenta de la Fed) mantingui amb fermesa sobre la taula una pujada per al mes de juny», opina Andrea Ianelli, director d'inversions en renda fixa de Fidelity International.

Últimas noticias