Tancament Àsia: caigudes, amb el Japó tancat per Acció de Gràcies

Descensos del 0,4% de media en China

Per

Bolsamania | 23 nov, 2015

Actualitzat : 13:55

Caigudes aquest dilluns a les borses asiàtiques, amb retallades a la Xina del 0,56% pel Xangai i del 0,36% pel Hang Seng.

El regulador xinès ha autoritzat la sortida a Borsa de 10 empreses després de donar per acabat el període de cinc mesos d’alentiment de les emissions de noves accions. A Hong Kong, el president i CEO de Guotai Junan International Holdings Ltd., la divisió a Hong Kong d’un dels majors brokers xinesos, segueix desaparegut des de dimecres passat.

La Borsa de Tòquio està tancada aquest dilluns perquè celebren el seu Dia d’Acció de Gràcies. La Borsa de Sydney ha pujat un 0,39%, malgrat que les matèries primeres han començat la setmana amb una trajectòria descendent, amb els metalls preciosos i el cru caient mentre el dòlar s’ha anat reforçant. El coure ha baixat ja a nivells de 2009.

En general, assenyala Ramón Morell, d’ETX Capital, el moviment d’aquest dilluns als mercats vindrà de la mà dels PMI europeus. El PMI manufacturer de França ha quedat en línia amb les previsions (50,8) mentre que els serveis n’ha sortit per sota (51,3 quan les previsions apuntaven a 52,6).

Últimas noticias