Signe mixt a Wall Street: l'S&P 500, en negatiu després del seu millor agost en 40 anys

Apple i Tesla tornen a ser les grans protagonistes després dels seus 'splits'

Per

Bolsamania | 01 set, 2020

Wall Street cotitza aquest dimarts amb signe mixt. Destaquen les lleus caigudes de l'S&P 500, després d'haver tancat ahir el seu millor agost des dels anys 80. Mentrestant, en el front empresarial cal ressaltar els nous repunts superiors al 2% d'Apple després del seu 'split'.

A més d'Apple cal destacar Zoom. La companyia es dispara un 30% al parquet novaiorquès després de batre totes les expectatives amb els seus comptes trimestrals.

La naturalesa del seu negoci, basada en les videoconferències, li ha permès fer caixa amb la pandèmia i quadruplicar els ingressos interanuals durant el seu segon trimestre fiscal. Walmart puja un 1% més després d'anunciar la seva estratègia per competir amb Amazon Prime als EUA.

Una altra cita clau per als inversors és l'informe d'ocupació que es publica aquest divendres. "Respecte a l'atur als EUA, és important recordar que el nou objectiu de la Reserva Federal (Fed) en matèria d'inflació pot canviar la percepció del mercat de notícies com aquestes", alerten els experts d'Invesco.

ALTRES MERCATS

A d'altres mercats, el barril West Texas, de referència als Estats Units, repunta un 0,66% a aquestes hores, fins als 42,89 dòlars. Per que fa al mercat de divises, l'euro es revalora un 0,42% i es canvia a 1,990 dòlars. A més, al mercat de deute, la rendibilitat del bo estatunidenc a deu anys puja fins al 0,71%.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex estrena el mes pressionat pels seus bancs, Telefónica i Inditex; i amb la mirada posada en les noves dades macro que es van coneixent. I a l'Àsia, les borses han tancat amb signe mixt, amb la indústria xinesa creixent al ritme més ràpid de l'última dècada.

Últimas noticias