Signe mixt a Wall Street després de conèixer més resultats empresarials

Bank of America, Morgan Stanley i Bank of New York Mellon han donat a conèixer les seves xifres

Per

Bolsamania | 18 jul, 2023

Actualitzat : 18:32

Wall Street cotitza amb signe mixt aquest dimarts després dels guanys registrats aquest dilluns, liderats pels valors tecnològics. Els inversors estan molt atents a la temporada de resultats i, aquesta jornada, entitats com Bank of America, Morgan Stanley i Bank of New York Mellon han donat a conèixer les seves xifres trimestrals.

"Els inversors continuen operant amb molt de compte. No obstant això, estem segurs que, a mesura que augmenten les probabilitats d'un aterratge suau, hi ha més possibilitats que el mercat de valors dels EUA també tingui un bon acompliment a la segona meitat d'aquest any", afirma Naeem Aslam, cap d'inversions de Zaye Capital Markets.

Una opinió que és compartida pels experts de Link Securities, que creuen que "les expectatives que el procés de desinflació en marxa es consolidi en els propers mesos i 'forci' la Reserva Federal (Fed) a donar per finalitzat el seu procés de alces de tipus abans del que s'esperava, cosa que incrementaria la probabilitat d'un 'aterratge suau' d'aquesta economia, segueixen impulsant a l'alça tant els bons com les accions".

MÉS RESULTATS EMPRESARIALS

La temporada de resultats empresarials del segon trimestre continua avançant i cada jornada un nombre més gran d'empreses publica les seves xifres.

En aquesta sessió, les protagonistes son Bank of America, Morgan Stanley i Bank of New York Mellon.

En el cas de Bank of America, l'entitat ha reportat un benefici net de 7.400 milions de dòlars, un 19% més que els 6.200 milions de dòlars del mateix període del 2022 gràcies a les pujades de tipus.

Morgan Stanley, per la seva banda, ha guanyat un 13% menys al segon semestre del 2023. Segons ha informat l'entitat novaiorquesa, el benefici de la companyia va minvar fins als 2.182 milions de dòlars enfront dels 2.495 milions aconseguits entre l'abril i el juny del any anterior, però els comptes han superat les estimacions del consens.

Mentre que Bank of New York Mellon (BNY Mellon) també ha sorprès el mercat després d'augmentar el benefici un 24% entre abril i juny, el qual ha escalat fins als 1.068 milions de dòlars enfront dels 864 milions del mateix període de l'any anterior.

Aquest dimecres també destacaran els comptes de Goldman Sachs i els de dues grans tecnològiques, Netflix i Tesla.

ECONOMIA I ALTRES MERCATS

L'agenda econòmica d'aquest dimarts també porta referències destacades per al mercat. Els operadors han conegut les vendes al detall del juny que han avançat un 0,2% el juny, per sota del 0,5% que anticipava el consens.

"No estic convençut que les dades d'avui realment canviïn les coses pel que fa al consumidor o l'economia, considerant totes les coses, ni tampoc no ha canviat res en les expectatives de les taxes d'interès, amb els mercats valorant gairebé del tot un augment la setmana que ve i probablement no més després d'això", destaca Craig Erlam, analista de mercat sènior d'Oanda Europa.

En altres mercats, el petroli West Texas baixa un 0,13% (74,05 dólars) i el Brent cau un 0,17% (78,37 dólars). Per part seva, l'euro cotitza pla (1,1235 dólars), i l'unça d'or guanya un 0,49% (1.966 dólars).

A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys es relaxa fins al 3,752% i el bitcoin avança un 0,70% (30.094 dólars).

Últimas noticias