Robinhood arriba a un acord per adquirir Say Technologies per 140 milions

Des de la plataforma de 'trading' es troben satisfets atès que comparteixen "objectius comuns"

Per

Bolsamania | 10 ago, 2021

Robinhood Markets, plataforma nord-americana de serveis d'inversió, ha arribat a un acord per comprar la companyia Say Techologies, especialitzada en el desenvolupament d'eines per millorar la comunicació i la participació d'accionistes minoritaris, per 140 milions de dòlars, segons han confirmat les dues companyies.

"Compartim l'objectiu comú d'eliminar les barreres que impedeixen que les persones participin en el nostre sistema financer", ha destacat la popular aplicació de 'trading', per a la qual Say ha reinventat les comunicacions amb els inversors i facilitat que milions de persones tinguin veu a les empreses en què inverteixen.

"Com a part de la família Robinhood, podrem promoure el nostre objectiu de crear un nou ecosistema de propietat i compromís per beneficiar a tots els inversors i empreses", ha afirmat Alex Lebow, cofundador i conseller delegat de Say Technologies.

La plataforma de 'trading' ha estat notícia aquestes setmanes per les grans fluctuacions que ha viscut a la borsa nord-americana. La gran volatilitat dels seus títols van portar a aconseguir grans cotes, per sobre del seu preu inicial de cotització, amb alces del 50%.

Aquest dimarts torna a caure per sobre del 5% tot i que manté un preu per acció superior als 38 dòlars amb els quals va debutar el 29 de juliol.

Últimas noticias