L'ombrívol avís de Cramer contra els valors de digitalització: "Penseu-ho dues vegades"

L'actual agitació al qual s'enfronta l'economia no és de la mateixa magnitud que la caiguda de les puntcom

Per

Bolsamania | 09 jun, 2022

El popular inversor Jim Cramer va aconsellar als inversors que s'ho pensessin dues vegades abans d'invertir en accions de digitalització mentre la possibilitat d'una recessió plana sobre el mercat.

"No es pot justificar posseir-les a no ser que es cregui que la Reserva Federal vencerà ràpidament la inflació sense necessitat de fer molt més per danyar l'economia. Crec que és una possibilitat real, però no voldria apostar per això tenint massa empreses de serveis", va dir a la seva secció Mad Money de CNBC.

Els comentaris del presentador es produeixen després que els tres índexs principals nord-americans registressin lleugers descensos dimecres, ja que els inversors continuen tement la possibilitat d'una desacceleració econòmica.

Cramer va dir que, encara que la digitalització és inevitable i l'actual agitació al qual s'enfronta l'economia no és de la mateixa magnitud que la caiguda de les puntcom, una recessió podria clavar un cop implacable al sector.

"Si l'economia entra en una recessió real -em refereixo a una gran caiguda en picat de l'estaflació-, el grup de clients potencials es reduirà efectivament. Els digitalitzadors no podran guanyar tants diners si els seus clients estan mancats de liquiditat", va dir.

Cramer va afegir que un mercat d'ofertes públiques inicials congelat també podria provocar "greus mancances".

"No hi haurà suficients clients nous, molts dels existents no tindran prou diners i hi ha massa competidors en aquest espai lluitant, potser, per un pastís cada cop més petit", ha pronosticat.

Últimas noticias