Les borses d'Àsia tanquen en negatiu amb el ien al nivell més baix en gairebé tres mesos

Afectades pel to mixt amb què va tancar Wall Street la sessió de dilluns

Per

Bolsamania | 22 oct, 2024

Les borses d'Àsia han tancat en negatiu la sessió d'aquest dimarts afectades pel to mixt amb què va tancar Wall Street aquest dilluns. A més, la cotització del ien es col·loca al nivell més baix en gairebé tres mesos.

Així, al Japó, el Nikkei 225 ha caigut un 1,39%, mentre que el Topix s'ha deixat un 1,06%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha acabat pràcticament pla, mentre que el CSI 300 de la Xina continental ha baixat un 0,21%. A Corea del Sud, el Kospi ha perdut un 1,28% i el Kosdaq, un 2,68%.

Els inversors es mantenen cautelosos davant la incertesa de les properes eleccions presidencials dels Estats Units, que tindran lloc d'aquí a dues setmanes. A més, al Japó també se celebraran eleccions a finals d'aquest mes.

També llavors està prevista la reunió del Banc del Japó (BoJ), que afegeix dubtes sobre la capacitat per apujar encara més els tipus d'interès.

Davant d'això, la divisa japonesa cotitza al nivell més baix en gairebé tres mesos. El ien es mou a 1,10 per dòlar.

D'altra banda, pel que fa a les companyies, les accions de Hyundai Motor India han caigut fins a un 6% a la seva estrena borsària aquest dimarts. Apuntava a una valoració de 19.000 milions de dòlars, i finalment es va quedar en 18.200 milions de dòlars.

Últimas noticias