JP Morgan AM considera clares "guanyadores" de la dècada les accions asiàtiques

La gestora nord-americana recomana apostar pels bons asiàtics

Per

Bolsamania | 09 des, 2020

Actualitzat : 17:25

JPMORGAN CHASE

02:04 19/10/24

  • 225,37
  • 0,42%0,95
  • Max: 225,92
  • Min: 223,10
  • Volume: -
  • MM 200 : 195,30

La gestora del banc JP Morgan, l'empresa financera nord-americana, afirma que el mercat asiàtic podria superar els mercats nord-americans, i també recomana la inversió en deute públic de la Xina.

La gestora considera que les accions asiàtiques podrien ser les guanyadores durant la pròxima dècada i podrien superar els mercats desenvolupats. La companyia ha assenyalat a les seves previsions per a 2021 que la renda variable asiàtica serà més rendible en un 2,2% que els grans mercats com els Estats Units. Segons calcula la companyia, això seria possible en 15 anys.

S'espera que durant els següents 10 anys el mercat europeu aconsegueixi l'assignació tradicional d'accions (60%) i bons (40%) amb un benefici del 3,5% anual. No obstant això, JP Morgan AM ha alertat que les conseqüències de la pandèmia produiran un "canvi secular en la rendibilitat de mercat".

En aquest sentit, la renda variable d'Àsia se situarà per davant de l'índex dels grans països desenvolupats. A l'igual que el 2020, gràcies al gran pes de les empreses tecnològiques i una rendibilitat econòmica superior.

La gestora recomana que, el millor a curt termini, és reflectir que l'activitat econòmica del món desenvolupat és limitada, en concret, fins que es posi fi a la crisi sanitària a causa de la COVID-19. Les economies d'Àsia septentrional han contingut ràpidament la pandèmia, cosa que va sorprendre la resta del món.

A més, ha assenyalat que els canvis estructurals enforteixen els mercats de capitals asiàtics, ja que adquireixen maduresa. La urbanització i el creixement de la classe mitjana són les que donen suport al creixement estructural a Àsia.

JP Morgan AM, esmenta la seva carrera al món financer: "Han estat deu anys de resultats excepcionals per als actius dels Estats Units i apreciació del dòlar. Al nostre parer, durant la propera dècada Àsia podria robar-li aquest protagonisme als Estats Units".

Últimas noticias