Bankinter supera els 2.100 milions en vuit mesos amb el fons d'inversió premium de renda fixa

Una fita significativa als fons d'inversió del banc

Per

Bolsamania | 01 ago, 2024

El fons Bankinter Premium Renta Fija, dissenyat per Bankinter Gestió d'Actius, ha superat les expectatives en aconseguir més de 2.100 milions d'euros de patrimoni, fet que suposa una fita significativa en els fons d'inversió del banc.

D'aquesta manera, l'entitat ha explicat que ja s'ha convertit en el primer fons del banc dissenyat i gestionat per Bankinter Gestió d'Actius, passant de la tercera posició al mes de març passat a la primera.

En vuit mesos, ha aconseguit un rècord de captació per l'alta demanda que registra des que es va iniciar la comercialització, a finals d'octubre. Només les primeres setmanes va aconseguir més de 550 milions d'euros de patrimoni.

Bankinter va llançar el fons Bankinter Premium Renda Fixa per atendre la demanda de clients, estalviadors i inversors, amb preferència per actius monetaris i de renda fixa, més conservadors que renda variable, com són les Lletres del Tresor i els bons amb venciments de curt termini.

Amb aquest fons, l'entitat completava així la gamma Premium de fons perfilats, que ha obtingut uns nivells molt significatius de demanda. Aquesta gamma té cinc modalitats diferents adaptades a diferents perfils d'inversor: defensiu, conservador, moderat, dinàmic i agressiu.

Últimas noticias