El president de Morgan Stanley International, desaparegut al naufragi del Bayesian

L'emprenedor Mike Lynch també està entre els desapareguts al naufragi

Per

Bolsamania | 20 ago, 2024

El president de Morgan Stanley International, Jonathan Bloomer, es troba entre els desapareguts després que el iot de luxe Bayesian s'enfonsés en una tempesta davant de les costes de Sicília dilluns a la matinada.

Bloomer és president de la sucursal amb seu a Londres del gegant de la banca d'inversió des del 2016 i també és president de la companyia d'assegurances Hiscox.

"Els nostres pensaments estan amb tots els afectats, en particular amb la família Bloomer, mentre tots esperem més notícies d'aquesta terrible situació", ha assenyalat un portaveu de Morgan Stanley.

A més, el director executiu d'Hiscox, Aki Hussain, s'ha mostrat "profundament commocionat i entristit per aquest tràgic succés".

El veler Bayesian va ser copejat per una violenta tempesta quan a bord hi havia 12 passatgers i 10 tripulants. Segons els testimonis, es va enfonsar ràpidament després que se'n trenqués el pal.

L'empresari tecnològic britànic Mike Lynch i la seva filla Hannah, de 18 anys, també estaven desapareguts, mentre que la seva dona es troba entre les 15 persones rescatades.

No obstant això, no hi ha una llista oficial de persones desaparegudes. L'operatiu de cerca activat pels serveis d'emergència ha permès localitzar fins ara un cadàver, identificat com el cuiner de l'embarcació. El iot tenia bandera del Regne Unit i, de fet, les autoritats italianes han identificat com a britàniques la majoria de les víctimes.

Últimas noticias