El ministre de l'Interior d'Ucraïna mor en un accident d'helicòpter

Quinze persones més hi han perdut la vida, entre elles dos nens

Per

Bolsamania | 18 gen, 2023

El ministre de l'Interior d'Ucraïna, Denís Monastirski, i quinze persones més, entre elles diverses persones del seu equip i dos nens, han mort en estavellar-se un helicòpter en un suburbi als afores de Kíiv.

L'helicòpter ha caigut a prop d'una guarderia de la localitat de Brovary, a la perifèria oriental de la capital. Entre els morts hi ha dos nens i 10 hospitalitzats, segons han informat les autoritats locals.

“Aquest matí, el 18 de gener, un helicòpter del Servei d'Emergència s'ha estavellat a Brovari. Com a conseqüència de l'accident aeri hi han mort els dirigents del Ministeri de l'Interior: el ministre, el viceministre primer i el secretari d'Estat”, ha explicat la Policia Nacional ucraïnesa, segons informa l'agència ucraïnesa Ukrinform.

El ministre de l'Interior, Denís Monastirski, responsable de la policia i la seguretat a l'interior d'Ucraïna, seria el funcionari ucraïnès de més rang mort des del començament de la guerra.

Segons Reuters, el cap de la policia nacional, Ihor Klimenko, ha declarat que Monastirski havia estat assassinat juntament amb el seu adjunt i altres alts funcionaris del ministeri.

“Hi havia nens i... personal a la guarderia en el moment de la tragèdia. Tots han estat evacuats. Hi ha víctimes”, ha escrit a Telegram el governador de la regió de Kíiv, Oleksi Kuleba.

Últimas noticias