Sabadell treu un compte en línia amb un 2% de remuneració sense condicions ni comissions

A més, ofereix el reintegrament del 3% dels rebuts de llum i gas i targeta de crèdit i dèbit gratuïta

Per

Bolsamania | 23 oct, 2023

Actualitzat : 15:10

Banc Sabadell llança un compte corrent en línia que remunera un 2% fins a 20.000 euros de manera indefinida, sense condicions ni comissions.

A més, el producte ofereix el reintegrament del 3% dels rebuts de llum i gas i targeta de crèdit i dèbit gratuïta.

"No és una promoció", ha destacat el conseller delegat del banc, César González-Bueno, sobre aquest producte, assegurant que l'entitat planteja així "una transformació radical", ja que "nosaltres ens estàvem dirigint al client tradicional i ara ens vam obrir al client digital".

Segons han explicat a la presentació, en què també ha intervingut el director de Banca de Particulars, Jorge Rodríguez Maroto, aquest nou producte és de "caràcter revolucionari" perquè és un compte corrent transaccional i remunerat, ja que elimina la necessitat d'apartar els diners en un altre producte diferent del compte corrent habitual; no és un compte nòmina, sinó que és remunerat sense condicions i sense necessitat de vinculació addicional per contractar-lo; i no és una promoció, ja que remunerat per termini indefinit.

Els nous clients que contractin aquest compte en línia tindran accés il·limitat a tota la xarxa d'oficines de Sabadell i als serveis del banc, és a dir, seran "absolutament lliures" per utilitzar tant els canals presencials com en línia.

El banc català ha assegurat que capta el 55% dels nous clients pels canals digitals. "Esperem que la quota de mercat creixi" i "seduir perquè siguin clients globals del banc". "Ens agradaria guanyar-nos el dret que molts portin la nòmina i els rebuts, però no n'és un requisit. Els clients ho faran si estan satisfets", ha afegit González-Bueno.

Últimas noticias