Nationale-Nederlanden bonifica amb el 10% durant la seva campanya especial de pla de pensions

Per als trasllats i les contractacions que es produeixin fins al proper 31 de juliol

Per

Bolsamania | 11 jul, 2024

Actualitzat : 15:32

Nationale-Nederlanden ha posat en marxa una campanya especial d'estiu per als plans de pensions en què ofereix una bonificació de fins al 10% per als trasllats i contractacions que es produeixin fins al proper 31 de juliol.

En concret, la bonificació varia en funció de diverses opcions dissenyades per adaptar-se a les necessitats i les preferències individuals dels clients, segons detalla l'entitat.

Així, la contractació d'un pla de pensions de Nationale-Nederlanden per primera vegada o el trasllat del pla de pensions des d'una altra companyia compta amb una bonificació del 2%, la realització d'una aportació periòdica fins a un 2% addicional, i la contractació d'una assegurança complementària amb fins a un 6% addicional.

"A Nationale-Nederlanden ens esforcem per brindar als nostres clients les millors condicions possibles, proporcionant solucions flexibles i personalitzades. Precisament, la bonificació està acompanyada d'avantatges fiscals significatius, a més de la possibilitat d'adaptar les aportacions a cada moment", ha assegurat Josep Celaya, subdirector general i responsable d'Experiència de Client de Nationale-Nederlanden.

Últimas noticias