EVO Banc puja la remuneració del seu 'Compte Intel·ligent Benvingut' fins al 2,85%

I en manté els avantatges: sense requisits ni comissions, disponibilitat dels diners i liquidació mensual

Per

Bolsamania | 23 oct, 2023

EVO Banc ha elevat la remuneració del seu 'Compte Intel·ligent Benvingut' fins al 2,85% TAE, enfront del 2,5% que bonificava fins ara. A més, l'entitat en manté tots els avantatges vigents: sense requisits de vinculació ni de comissions, amb disponibilitat immediata dels diners i liquidació mensual d'interessos.

Les noves condicions del compte estaran garantides per a totes les contractacions que es facin fins al 31 de gener de 2024 i es mantindran, com a mínim, fins a l'1 de febrer de 2025.

Els nous clients d'EVO Banc tindran accés directe, de manera gratuïta i il·limitada, a tot el catàleg de serveis financers i digitals de l'entitat.

"Aquesta nova remuneració del 'Compte Intel·ligent Benvingut' iguala l'oferta per EVO al seu dipòsit a 12 mesos, cosa que simplifica l'oferta d'estalvi integral que el banc 100% digital ofereix als seus nous clients", destaquen.

D'aquesta manera, els clients podran combinar a partir d'ara els diferents productes de la manera més convenient: màxima flexibilitat del compte remunerat fins a 30.000 euros sempre disponibles per al dia a dia, més un dipòsit a termini fix a 12 mesos per a la resta estalvis fins al milió d'euros.

Asseguren que l'objectiu d'EVO és "situar-se com la primera opció d'usuaris financers que busquen alternatives de qualitat a la banca tradicional i que no es volen desplaçar a una oficina física".

Últimas noticias