Bankinter bonifica amb fins al 7,25% el traspàs de plans de pensions

En tots els casos, l'import màxim de bonificació serà de 8.000 euros

Per

Bolsamania | 09 oct, 2024

Bankinter se suma a la campanya comercial de final d'any de plans de pensions amb bonificacions que poden arribar fins al 7,25%, sempre que el client compleixi els requisits. L'import màxim de bonificació serà de 8.000 euros.

La campanya promocional estarà en vigor fins al 31 de gener i l'abonament es farà en compte el proper 28 de febrer.

Com a condició per accedir a totes les bonificacions s'ha establert un període mínim de permanència de set anys, és a dir, fins al 31 de gener de 2032.

En concret, el banc ofereix un tram màxim de bonificació del 5,5% sobre l'import traspassat, que podria assolir el 7,25% sumant les bonificacions addicionals durant el compromís de permanència.

Així, l'estalviador que faci un traspàs a Bankinter d'un pla de pensions igual o superior a 60.000 euros rebrà una bonificació en efectiu del 5% brut sobre el saldo traspassat durant el termini de l'oferta. Per a imports traspassats inferiors a 60.000 euros, l'abonament en compte serà del 4%.

En ambdós casos, el client podria obtenir un 0,5% addicional si dona d'alta una quota periòdica de més de 100 euros durant almenys 12 mesos o amb la contractació d'un Pla Individual d'Estalvi Sistemàtic (PIAS).

Com a complement addicional a aquesta bonificació per traspassos, tant els nous clients com els que ja compten amb un pla de pensions o EPSV a Bankinter es podran beneficiar d'una bonificació extra en efectiu del 0,25% si fan una aportació addicional de 1.500 euros i mantenen al tancament de l'any un patrimoni en plans de pensions superior a 30.000 euros.

Últimas noticias