Zoom compra Five9 per 14.700 milions de dòlars

Es tracta de la segona operació tecnològica més important de l'any als Estats Units

Per

Bolsamania | 19 jul, 2021

Zoom va anunciar aquest diumenge que comprarà Five9, un proveïdor de programari de centres de contacte al núvol, en una transacció totalment en accions que valora l'empresa en 14.700 milions de dòlars.

L'operació es produeix en un moment en què l'empresa es prepara per a un món post-pandèmic en què els treballadors tornen a l'oficina. Es tracta de la segona operació tecnològica més important de l'any als Estats Units, per darrere de la compra de Nuance Communications per part de Microsoft, prevista en 16.000 milions de dòlars.

"Busquem contínuament formes de millorar la nostra plataforma, i la incorporació de Five9 és un ajust natural que oferirà encara més felicitat i valor als nostres clients", ha afirmat el CEO de Zoom, Eric Yuan, en un comunicat.

Five9 va tancar divendres amb una capitalització de mercat d'11.900 milions de dòlars, o 177,60 dòlars per acció. Zoom ha precisat que els accionistes de Five9 rebran 0,5533 accions de Zoom Vídeo Communications per cada acció de Five9. Això valora Five9 en 200,28 dòlars per acció, una prima del 13%, i representa al voltant del 14% de la capitalització borsària de Zoom, propera als 107.000 milions de dòlars.

Zoom ha estat una de les empreses que més ha crescut durant els 16 mesos transcorreguts des que la Covid-19 va provocar el tancament sobtat d'oficines a tot el món, obligant els treballadors de les finances, el comerç minorista, la tecnologia i els despatxos d'advocats a comunicar-se des d'ubicacions remotes.

Últimas noticias