Viscofan: Sabadell la puja de 'vendre' a 'comprar' en espera del Pla Estratègic

La companyia anuncia els seus objectius per als propers anys aquest divendres

Per

Bolsamania | 21 feb, 2022

Actualitzat : 12:26

Banc Sabadell ha elevat aquest dilluns la seva recomanació sobre Viscofan fins a comprar des de vendre i el preu objectiu fins als 61,76 euros. La companyia cotitza actualment als 55,65 euros.

Viscofan presenta aquest divendres el seu Pla Estratègic. Els analistes de Sabadell expliquen que la bona evolució operativa als nou mesos del 2021, amb un creixement orgànic del 9,3% en vendes i el 17% a l'EBITDA (2 vegades la guidance del 2021 oferta per l'empresa), no ha compensat la mala evolució del valor en els darrers sis mesos afectat per la inflació i els brots de grip porcina a Europa.

"Creiem que el retorn de la volatilitat al mercat fa de Viscofan una opció defensiva interessant, amb poc risc de caiguda i cotitzant a múltiples atractius després d'haver-ho fet molt pitjor que el seu comparable Devro el 2021 (-44%)", assenyalen aquests experts.

ÉS 'COMPRA' TAMBÉ PER A MIRABAUD

Mirabaud incloïa la setmana passada Viscofan a la seva llista de valors a comprar de cara a la publicació de resultats del quart trimestre del 2021 (la companyia els anuncia aquest dijous). Al costat d'aquesta apareixen Fluidra, Ende i Indra.

Al costat contrari, les accions que segons aquests experts cal evitar amb motiu de la publicació de comptes són Prosegur, Prosegur Cash i Vidrala.

Últimas noticias