Uber, ara també per vaixell: llança un servei de iots de luxe a Eivissa

La companyia, a més, presenta serveis nàutics en cinc destinacions europees més

Per

Bolsamania | 02 jul, 2024

Actualitzat : 11:36

Uber ha presentat aquest dimarts la nova oferta de serveis per a l'estiu. En concret, la companyia ha llançat Uber Yate, que a partir estarà disponible a Eivissa del 3 al 20 d'agost i que permetrà als usuaris reservar iots de luxe per recórrer l'illa.

Aquest servei, que la mateixa companyia defineix com "el mitjà de transport més luxós de la seva aplicació", inclou un patró personal, una ampolla de xampany de cortesia i aperitius artesanals locals, i el trasllat al iot d'anada i tornada des de qualsevol punt de l'illa, ha explicat Uber en una nota.

Així, ofereix als usuaris la possibilitat de recórrer l'illa per mar d'una "forma luxosa" i a un "preu força assequible".

Es podrà reservar amb un mínim de 24 hores d'antelació un iot privat per passar el dia directament a través de d'aplicació Uber, amb sortida des del port esportiu de la ciutat d'Eivissa cada dia a les 12:00 hores.

"Per només 200 euros per persona, grups de fins a vuit poden gaudir d'un viatge de vuit hores en un luxós iot Sunseeker", afirma.

L'empresa ha detallat que aquesta iniciativa s'ha dissenyat per "facilitar als turistes desplaçar-se a qualsevol lloc amb vaixell en algunes de les destinacions més populars d'Europa".

I és que també ha presentat serveis nàutics en cinc destinacions europees més, a les quals es podrà accedir a través de l'app d'Uber.

En concret, des del 3 de juliol, a Venècia, Uber llançarà un servei de vaixell limusina per a fins a sis persones per un preu de 120 euros "per moure's còmodament per la llacuna veneciana". Estarà disponible a petició de 8:00 a 20:00 hores cada dia.

D'altra banda, a finals de juliol Uber Boat s'ampliarà a Atenes, Corfú i Santorini, a més de Mykonos, on es va llançar l'any passat.

I a París, Uber Cruise oferirà passejades privades gratuïtes d'una hora amb vaixell elèctric pel Sena, amb vista a monuments icònics i xampany.

"El nostre objectiu a Uber és oferir als nostres clients la possibilitat d'anar a qualsevol lloc, sense importar on siguin. Aquest estiu, estem afegint a l'app d'Uber una sèrie d'experiències nàutiques dignes de qualsevol llista de desitjos, en algunes de les destinacions més populars d'Europa, facilitant als turistes el màxim gaudi dels viatges per mar", ha afirmat Anabel Díaz, vicepresidenta de Mobilitat per a EMEA d'Uber.

A més, ha afegit que "ja sigui navegant per Eivissa al teu propi iot privat o visitant la llacuna veneciana amb vaixell, estem encantats d'afegir una mica de la nostra màgia a les vacances dels nostres usuaris aquest estiu".

Això sí, des d'Uber avisen: s'espera que la disponibilitat d'Uber Iot, Uber Cruise i tots els altres viatges a Uber Boat “sigui limitada i estigui subjecta a les condicions meteorològiques”.

Últimas noticias