Tubos Reunidos cau un 11% després de nomenar Jorge Gabiola president sense funcions

Després de dimitir Guillermo Ulacia, el grup veu necessari un nou lideratge

Per

Europa Press | 16 oct, 2018

Actualitzat : 11:34

El consell d'administració de Tubos Reunidos ha nomenat Jorge Gabiola president sense funcions executives en substitució de Guillermo Ulacia, que ha presentat la seva dimissió com a vocal i president executiu, segons ha informat aquest dimarts la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"La dimissió d’Ulacia es produeix en considerar que la seva etapa al capdavant del grup ha arribat a la seva fi, ja que, malgrat l'avanç positiu del pla Transforma 360, les turbulències del mercat internacional, especialment durant els últims mesos arran de l'aplicació dels aranzels de l'Administració Trump, i les dificultats a l'àmbit social fan necessari un nou lideratge davant de nous escenaris de mercat encara en fase de definició", ha explicat la companyia.

Tubos Reunidos ha agraït la tasca realitzada per Ulacia durant aquest període en el qual s'han introduït nous mètodes i eines de gestió alhora que es reforçava l'orientació cap als resultats.

Per la seva banda, Gabiola cessa als seus càrrecs actuals de conseller coordinador i secretari de consell, després del seu nomenament com a president del consell, com a independent sense funcions executives.

Així mateix, el consell d'administració ha nomenat director general Carlos López de las Heras, amb l'objectiu d'establir, impulsar i liderar el pla de negoci del grup, alhora que ha designat Agnès Núñez de la Parte com a secretària del consell.

Últimas noticias