Telefónica Tech llança un servei de certificació basat en cadena de blocs

L'objectiu és el de facilitar i simplificar la connexió dels processos de negoci de les empreses

Per

Bolsamania | 02 set, 2021

Telefónica Tech ha anunciat aquest dijous el llançament d'un servei de certificació basat en cadena de blocs que permetrà a qualsevol empresa autentificar documents, transaccions, projectes, arxius o qualsevol tipus de contingut digital.

En tots els certificats que es generin a través de la cadena de blocs, es combinarà la signatura digital de l'usuari amb l'empremta del contingut a certificar al costat del segell de temps inherent a la cadena de blocs per assegurar el moment en què s'ha emès la certificació.

Aquest servei es construeix sobre la plataforma TrustOS i ha estat dissenyat per la companyia amb l'objectiu de facilitar i simplificar la connexió dels processos de negoci de les empreses, permetent així amb la xarxa de cadena de blocs construir casos d'ús il·limitats per a nombrosos sectors productius com el de formació, agro, productes, propietat industrial, assegurances...

L'àrea de Legal Affairs & Digital Legal Transformation de Telefónica ha començat un pilot per realitzar amb aquesta tecnologia el seguiment de la informació confidencial intercanviada amb els socis de Telefònica a diferents projectes.

Luis Prendes, director global de Legal Affairs & Digital Legal Transformation de Telefónica, ha declarat que "la incorporació de tecnologies noves com la cadena de blocs en la gestió de contractes i documentació legal és un pas clau per a la transformació digital segura de les empreses".

Últimas noticias