Telefónica Tech adquireix Altostratus i consolida el seu lideratge en Cloud

La companyia dona servei a més de 300 clients

Per

Bolsamania | 02 jul, 2021

Telefónica Tech va anunciar aquest dijous l'adquisició d'Altostratus Cloud Consulting, empresa especialitzada en serveis multicloud i Premier Partner de Google Cloud per al sud d'Europa. Amb aquesta compra, Telefónica Tech reforça les seves capacitats en Cloud, incorpora al seu equip els professionals "altament qualificats" que formen part de la companyia i impulsa el seu lideratge al sector ampliant el seu posicionament amb els principals hyperscalers, ha dit la companyia en una nota.

Altostratus suma el seu expertise en consultoria, implementació, migració i serveis gestionats de núvol públic a la cartera de Telefónica Tech. La companyia, que dona servei a més de 300 clients, des de grans corporacions a pimes, també ofereix solucions a mida sobre tecnologia de Big Data i Machine Learning i solucions pròpies.

Per a Daniel Aldea, CEO d'Altostratus, "ser part de Telefónica Tech culmina un recorregut començat fa més cinc anys per convertir-nos en el líder de serveis de Google Cloud a Espanya. Per a nosaltres és un pas natural en la relació amb Telefónica després de diversos anys acompanyant conjuntament els clients en el seu procés de transformació digital".

Recentment, Telefónica Tech va integrar ACENS, la companyia de serveis focalitzada en mercat pimes i que combina la seva experiència amb les tecnologies més punteres en infraestructura (Cloud, Housing i IaaS), comunicacions en el núvol, cloud networking, aplicacions (SaaS) i seguretat .

Últimas noticias