Telefónica es blinda contra els 'hackers' amb la compra d'una empresa de ciberseguretat

Es tracta d'iHackLabs, una companyia especialitzada en formació i entrenament en ciberseguretat

Per

Bolsamania | 07 set, 2020

Telefónica Tech ha comprat iHackLabs, una companyia especialitzada en formació i entrenament de professionals de la ciberseguretat. Aquesta operació, de la qual se'n desconeix el preu, l'ha realitzada a través de la seva filial de ciberseguretat ElevenPaths, segons ha informat la companyia en un comunicat.

En concret, iHackLabs està especialitzada en identificar, formar, entrenar i validar el nivell de preparació de la pròxima generació de professionals de la ciberseguretat. Per a això disposa de diferents plataformes i laboratoris d'entrenament en el núvol sota un model SaaS, on recreen entorns reals d'amenaces adaptats a les necessitats específiques de tot tipus d'empreses i organitzacions en múltiples sectors.

L'operació s'enfoca a reforçar les àrees de ciberseguretat ofensiva, defensiva i forense de Telefónica. Per aconseguir-ho, iHackLabs compta amb plataformes per a l'entrenament dels equips de resposta a incidents. També disposa d'altres plataformes que recreen el cicle complet d'atacs de 'ransomware' i atacs de denegació de servei, així com d'una línia de consultoria de serveis professionals per evitar penetracions al seu sistema.

El conseller delegat d'ElevenPaths, Pedro Pablo Pérez, ha apuntat que "les capacitats de les plataformes i solucions desenvolupades pel seu equip són a l'avantguarda en entrenaments en ciberseguretat". Per tant, ha considerat que "era qüestió de temps que ens uníssim per entrenar els nostres professionals i als dels nostres clients, oferint-los solucions específicament adaptades a les seves necessitats".

Per part seva, el conseller delegat d'iHackLabs, Miguel Rego, ha explicat que els entorns virtuals i adaptables a la realitat que ells recreen "ofereixen la solució perfecta per al desenvolupament integral del talent de ciberseguretat".

La integració d'iHackLabs a ElevenPaths se suma a la recent compra de Govertis, la companyia especialitzada en consultoria de ciberseguretat, com a part de l'estratègia de creixement de Telefónica Tech en el negoci de la seguretat als mercats on opera Telefónica, així com en altres de nous.

Últimas noticias