Telefónica presentarà la seva nova estratègia d'innovació oberta a 4YFN

L'esdeveniment se celebrarà de manera paral·lela a Mobile World Congress a Barcelona del 26 al 29 de febrer

Per

Bolsamania | 19 feb, 2024

Telefónica presentarà la seva nova estratègia d'innovació oberta a 'Four years from now' (4YFN), que se celebrarà de manera paral·lela a Mobile World Congress a Barcelona del 26 al 29 de febrer. A partir d'aquesta data, Wayra agruparà sota la seva marca totes les iniciatives d'inversió en empreses emergents del Grup Telefónica.

Wayra estrenarà, a més, a 4YFN nova imatge de marca. "La història de Wayra parla d'aprenentatge, evolució i maduresa. Un camí que ens ha portat a unificar sota la mateixa estratègia i marca totes les iniciatives d'innovació oberta i d'inversió en empreses emergents del grup Telefónica".

"Tot això sense perdre el focus: continuarem invertint en empreses emergents que tinguin capacitat per generar negoci amb Telefónica i seguirem prestant serveis d'innovació tant a Telefónica com a altres empreses, impulsant el talent, la innovació i els negocis a escala global", assenyala Irene Gómez, CEO de Wayra a Telefónica.

Wayra comptarà un any més amb un estand propi a 4YFN, que estarà dissenyat amb la nova identitat visual d'acord amb la nova estratègia d'innovació oberta de Telefónica. Acompanyaran Wayra 24 empreses emergents del seu portfoli, així com sis socis estratègics que donaran a conèixer els seus productes i serveis.

Fa més de 15 anys que Telefónica aposta per la innovació oberta a través de diferents iniciatives. Durant aquest període ha invertit en més de 1.100 empreses emergents, de les quals 530 estan actives al seu portfoli i 190 estan treballant amb la companyia.

Des de Wayra identifiquen els projectes més disruptius de l'entorn de les empreses emergents per recolzar-los, invertir-hi i incorporar-los a la companyia generant així innovació amb impacte a Telefónica. A més d'invertir com a corporate venture capital, Wayra ofereix serveis d'innovació tant per a Telefónica com per a tercers, i plataformes d'innovació, com és el cas d'Alaian i Telefónica Open Future.

Últimas noticias