Telefónica planta cara a Spotify a Espanya amb el llançament de Movistar Música

Després del seu èxit a Llatinoamèrica i amb dues versions sota el braç: la lite i la premium

Per

Europa Press | 21 jun, 2021

Telefónica vol plantar cara a Spotify. Per a això, ha llançat a Espanya Movistar Música, una plataforma que compta de sortida amb 50 milions de cançons sense publicitat, i que ja es pot descarregar tant en Android com en iOS.

Aquest servei arriba a la península ibèrica després del seu llançament a Llatinoamèrica, en col·laboració amb Kuack Media i amb dues versions: lite i premium.

La versió Lite costa 4,99 euros al mes i compta amb una oferta de 5.000 llistes de reproducció, de les qual l'usuari pot descarregar-ne cinc cada setmana sense publicitat i podent canviar de cançó. A més, ofereix seccions de vídeos, notícies, concursos, sortejos, entrevistes i trobades exclusius amb els artistes.

Per la seva banda, la modalitat Premium amplia els avantatges de la LITE i permet la descàrrega il·limitada de cançons i la possibilitat de crear llistes de reproducció pròpies per 3,34 euros la setmana o 9,99 euros al mes.

El director de Proposta de Valor No Convergent de Movistar, Francisco Borja de Nicolás ha destacat que la plataforma compta amb "elements diferencials" com "la subscripció setmanal", "els continguts exclusius" i la "prescripció especialitzada".

"Amb el llançament d'aquest servei a Espanya aspirem a assolir els bons resultats que ja hem obtingut a Llatinoamèrica", ha assegurat.

Últimas noticias