Telefónica cau amb força i posa en joc el suport de 4 euros per acció

El valor ha perdut la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 05 set, 2022

Sensible caiguda borsària en Telefónica. L'empresa de telecomunicacions espanyola ha cedit un 1,92% al mercat espanyol i ha posat en joc el suport dels 4 euros per acció (4,09 euros).

César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía, subratlla que la companyia “fa dos mesos que està registrant forts descensos” que l'han “portat a perdre la mitjana de 200 sessions”.

"No obstant, per aquests preus presenta una destacada banda de suport als 4 euros per acció, cosa que sumada als destacats nivells de sobrevenda, ens podria acabar confirmant la tornada de les compres", explica l'expert de Bolsamanía.

El primer nivell de resistència, indica Nuez, és als 4,374 euros. "Esperarem la superació d'aquests preus per tornar a interessar-nos per la companyia", sentencia.

Les últimes setmanes, Telefónica ha venut el 45% de la fibra a Vauban i Crédit Agricole per un import de 1.021 milions d'euros en efectiu. L'objectiu social de la 'joint venture' Bluevia Fibra és el desplegament i la comercialització d'una xarxa de fibra fins a la llar en zones principalment rurals d'Espanya. Així mateix, Telefónica està negociant amb KKR la venda d'una participació majoritària de la filial de fibra òptica al Perú, PangeaCo.

Cal destacar també que el tancament del primer semestre del 2022 ha deixat una forta caiguda del benefici del 88,1% a la companyia, a causa principalment de la creació l'any passat de Virgin Media O2 al Regne Unit i la venda de les torres de Telxius. Els guanys durant el període van pujar fins als 1.026 milions d'euros.

Últimas noticias