Técnicas Reunidas guanya un contracte a Abu Dhabi per a una planta de 3.280 milions

Ho realitzarà en consorci amb National Petroleum Construction Company

Per

Bolsamania | 09 ago, 2023

La divisió gasística de la petroliera estatal Abu Dhabi National Oil Company (Adnoc Gas) ha anunciat l'adjudicació d'un contracte valorat en 3.600 milions de dòlars (3.280 milions d'euros) a una unió d'empreses formada per National Petroleum Construction Company (NPCC) i la companyia espanyola Técnicas Reunidas per ampliar una planta gasista a Unió dels Emirats Àrabs, segons ha comunicat Adnoc Gas. Les accions de Técnicas Reunidas han pujat amb força un 4,05% després de la notícia, fins als 8,6150 euros.

L'abast d'aquest nou projecte inclou la posada en marxa de noves instal·lacions de processament de gas que permetran un subministrament optimitzat al Complex Industrial de Ruwais, en què, a més, participarà National Petroleum Construction Company PJSC (NPCC).

La companyia destaca que els dos objectius principals d'aquesta adjudicació són, en primer lloc, augmentar l'extracció d'età entre un 35% i un 40% al complex de Habshan. En segon lloc, l'entitat espera desbloquejar més valor de la primera matèria existent i lliurar-lo a Ruwais a través d'un gasoducte de gas natural liquat.

Adnoc Gas afirma que més del 70% del valor del projecte retornarà a l'economia dels Emirats Àrabs, gràcies al programa In-Country Value (ICV), que fomenta el creixement econòmic local i així com la seva diversificació.

El conseller delegat d'Adnoc Gas, Ahmed Mohammad Alebri, ha assenyalat el "compromís de satisfer de manera responsable la demanda d'energia actual i futura dels nostres clients de gas natural i la seva matèria primera. L'expansió de la nostra infraestructura de processament de gas també proporcionarà energia addicional al creixent sector industrial del país".

Últimas noticias