Técnicas Reunidas es dispara acompanyada per la recomanació de compra de Goldman Sachs

La firma americana eleva el seu preu objectiu a 36,9 euros per acció, des dels 32,8 euros previs

Per

Bolsamania | 28 set, 2016

Actualitzat : 11:33

L'empresa especialitzada en plantes de refineria de cru es dispara un 7% aquest dimecres. Acompanyant aquest repunt de la cotització de les accions de Técnicas Reunidas, Goldman Sachs enviava aquest matí un informe en el qual eleva la seva recomanació de "neutral" a "comprar" i eleva el preu objectiu a 36,9 euros per acció, des dels 32,8 euros previs.

La producció de petroli a l'Orient Mitjà es troba en màxims històrics. L'Iran, l'Iraq i l'Aràbia Saudita han afegit cadascun més d'un milió de barrils al dia durant els darrers dos anys. Amb aquest rècord de producció, segons el consens de Bloomberg, és força improbable que l'empresa espanyola no aconsegueixi possibles contractes per construir refineries en els propers dos anys.

UNA REMUNTADA IMPULSADA PER UNA PRODUCCIÓ RÈCORD

Amb les fortes pujades d'aquest dimecres, els títols de Técnicas Reunidas s'alcen fins als 34 euros i aconsegueixen els seus màxims anuals. L'empresa espanyola no havia començat l'any amb bon peu, però des de mitjans de febrer les seves accions han dut a terme una remuntada que ha culminat aquesta sessió.

Des d'aquests mínims marcats a principi d'any, els títols de l'empresa s'han revaloritzat més d'un 60%. Goldman té bones perspectives sobre la companyia i preveu que millori el seu flux lliure de caixa de 2017 en endavant. Això es deu al fet que "si els països de l'Orient Mitjà volen seguir augmentant la producció de petroli, necessitaran inversions negatives per poder mantenir el ritme de creixement", destaca Goldman Sachs.

Segons les dades de MEED Projects, Técnicas Reunidas es troba ara mateix licitant per contractes valorats en 19.800 milions de dòlars.

Entre els principals riscos que la firma americana veu per als propers anys es troba que l'empresa espanyola no aconsegueixi cap d'aquests contractes a què s'opta. D'altra banda, hi ha la possibilitat que hi hagi sobrecostos en els projectes que s'estan executant de moment i, a més, assenyala que cal mantenir la vigilància sobre el flux lliure de caixa. Si l'empresa accepta més treballs del compte amb pagament ajornat, això podria afectar els comptes de la companyia, posant en perill la posició neta d'efectiu de Técnicas Reunidas.

Últimas noticias